Dietz Seaweed

Balance i din fedt syrer hvordan får jeg det?

Balance i din fedt syrer hvordan får jeg det?

Hvordan kan det være at langt de fleste mennesker i vores land har en ubalance i deres fedtsyrer? Grunden er den kost vi indtager, den  er ikke rig nok på Omega 3 og tit Omega 9 som er de essentielle fedtsyrer. Ubalancen  er så stor at den ligger på 1:20, Hvilke betyder 1 Omega 3 og 20 Omega 6.

En af grundene er den bearbejdet mad og de plante olier vi får alt alt for meget af. Mange vil sige ej ikke mig, jeg passer på,, men tro mig de fleste får alt alt for meget. Incl mig selv.

Hvad sker der ved vi har ubalance i vores fedtsyrer? ( får for meget Omega 6)

Der sker simpelhen det at det tit er grunden til kroniske sygdomme såsom kan blive til hjerte/karsygdomme, diabetie  type-2 og fedme. De ting er jo ikke sygdommer der pludselig opstår, men kan komme med tiden..

Mangel på Omega 3, kan også medføre Gigt,Ømme led, rygsmerter, skader, skader ved sport, natte uro osv. osv.  knoglerne har i den grad brug for Omega 3 og 9.

Derfor er det SÅ sindsyg vigtig at tænke på vores helbred, intet er vigtigere for os selv.

Hvis vi vil skabe en balance, Hvordan gør vi det?

Der er rigtig mange måder og alt hjælper jo. Selvfølgelig ved alle jeg vil sige TANG, tang kan hjælpe og er ekstremt sundt og har Omega3-9, og er selvfølgelig med til at skabe balance i kroppen. Men til det skal der siges, du kan ikke spise tang nok til du er dækket med det rigtige fedt syrer for din krop og din fremtid. Spiser du fisk OG  tang  hverdag,  vil jeg tro du er dækket, men er ikke sikker. Hørfrø er også et sted, Chia frø er også et sted, men igen som med tang, IKKE NOK!

Kroppen har brug for smørelse og DU skal selv tilføre den til din egen dejlig krop, så den ikke brænder sammen. ( Olier er dyre ja, men de penge spare du også med tiden, på gode dyre krops olier og piller.

Jeg har min egen metode for hvordan jeg gør, som virker hos mig og skaber god balance for mig. Hvis du tænker jeg må høre hvad Anita gør,  er du nød til at kontakte mig personligt på 20976381  ( ring og sms) eller anita@dietzseawwed.com

Rigtig god weekend til dig derude, husk de gode fedt stoffer og selv om du skal feste i aften og nyde god og måske usund mad!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *