Dietz Seaweed

Body SDS hos Helkrop.nu

Body SDS hos Helkrop.nu

Ok indrømmer jeg er blevet lidt små fed,, men det er jeg fordi jeg simpelhen har det ALT for godt til jeg overhoved tænker over min vægt..( hvilke jeg stadig ikke gør) meeeen det kan ses nu..

Så den anden dag tænke jeg på at min krop er ret spændt, jeg trækker nærmest kun vejret i halsen og ikke helt ned i maven som man skal. Der må ske noget!  I dag skete det så, jeg havde bestilt en tid hos Helkrop.nu hos Kaper Nørr.

Gik der fra med den vildeste fornemmelse af nu er jeg udrenset og igang. Kan så meget anbefale det, vildt lækkert må jeg sige. Vil også sige Dansk tang og Body SDS går super godt hånd i hånd til en udrensning.

Endnu en fordel, Kasper er skide sød og kan sit kram, bliver bestemt ikke sidste gang for mig..

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *