Dietz Seaweed

Dansk Tang – det som alle taler om…!

Nu kan du få tørret dansk tang på hylderne!
Mit firma er netop blevet godkendt af fødevarestyrelsen til, at høste, tørre og sælge dansk tang. Jeg kan derfor nu, som den første i Danmark, tilbyde tørret dansk tang til danske købmænd og helsekostbutikker.
Al min tang er håndplukket, håndsorteret og pakket i lufttætte poser af 20 gram.
Dog kan man også købe større pakker. kontakt mig ved køb af dette.
Jeg leverer fast 4 slags tang: Savtang, Blæretang, Lavklørtang og Sukkertang ( fra Omø og Agersø)
Afhængig af årstiden, leverer også andre også andre tang-arter.

Mine faste tang arter.

Savtang:

Sød i smag- kan med fordel koges 10 min.

Blæretang:

Kan spises som den er eller , evt. Lægges den i blød i 10 min. Den kan også koges 10 min.

LavKlørtang:

Det er en tang med meget sukker slim/gel. Tangen har et godt bid. Det der skiller sig ud fra denne tang, er i foråret har den Gel i sine blære, i modsætning til blæretang der har luft.

Sukker tang:

Alt tang bliver renset, håndplukket og håndsorteret, der kan dog forekomme små sandkorn eller i sjældne tilfælde smådyr. Hvorfor tang i maden??? Tang er en form for ”tryllepulver” til maden. Tang fremhæver alle de andre smags evner, det fuldender simpelthen en ret. Kommer man tang i en kødret, dressing eller salat, får man tit den fornemmelse af UHHHH. Hvor det smager godt. Det er som regel tangens glutamat. (umami smag), der giver denne virkning.