Dietz Seaweed

Hvad sker der.?

Hvad sker der.?

Hold nu op mit nye tang liv er sjovt (og anderledes)

Jeg har været ude og kikke på havet og tangen med Leonardo fra Noma, planen er nu de snart køre en masse tang ind. Ud over dette skal jeg ind til de kære Noma kokke og lære dem om tangen(på engelsk, er seriøs dårlig til det, men der kommer Stine min veninde ind i billed)

Igår var jeg så på fyn hele dagen til tang event der hedder

TANG HAVETS GRØNTSAGER

AFSLUTNINGSKONFERENCE PÅ PROJEKTET

PRODUKTION AF SPISELIGE TANGARTER I DANSKE FARVANDE – BEGYNDELSEN TIL ET NYT ERHVERV

 

Konferencen præsenterer tangprojektets resultater og lægger op til fremtidige konkrete mulighederne for produktion og anvendelse af dansk tang i fødevareproduktionen. Der vil blive mulighed for at indgå forhåndsaftaler om deltagelse i fremtidige udviklingsforløb, herunder GUDP-projekter.

Helt utrolig spænende.  Alle kendte dog hinanden da de har kørt projektet over flere år,,, og ingen kendte mig!!!

Jeg havde et valg:

1. sætte mig alene, ikke tale med nogen, være anonym og lytte.

2. gå rundt til folk, snakke, være åbent over for alle, dele visitkort ud, fortælle om mig selv og række hånden op KONSTANT..

Alle der kender mig ved jeg valgte nr 2. folk var så søde og vilde med jeg bare kaster mig ud i det vilde tang projekt jeg gør..

Dog har jeg fundet ud af det er ret skørt jeg gør alt selv.

Men alt i alt fik skabt en masse nye kontakter.

 

Ud over det HAR jeg bestemt mig, jeg vil lave en TANG bog,, skal dog finde den rette fag person/forsker eller lig til og være med idet.

Men en bog kommer der.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *