Dietz Seaweed

Hvem fanden gider læse min blog??

Hvem fanden gider læse min blog??

Hvem fanden gider læse min blog? spurte jeg mig selv og Dorthe om,, den anden dag da jeg havde besøg Dorthe Sode Stengade Sønderskov.

Det gider jeg sagde Dorthe, plus andre folk der nørder i tang, har interesse i mad og helt alm folk.

Dorthe ved en masse om at blogge, hvordan man bruger ens hjemme side, plus hun har en kærlighed til tang. Fantastisk!  Hun driver firmaet Business by Friday.

Jeg elsker bare når det sker! man møder pludselig en person med samme drive og lyst som en  selv.

Jeg har så lovet mig selv og blogge lidt hver dag, naturligvis på den FEDE måde med link, Tag, billeder og hele piv tøjet. Har holdt det i 4 dage nu. Siger det som det er jeg ser ikke stavefejl ud over det er jeg totalt lige glad med de er der, så i får intet ud af og skrive det til mig ( altså kun Stine og Joan får). Carolina Bjørk siger også man skal være lige glad.. sådan

I går var rigtig fed dag. Startede dagen med et godt møde på Fyn hvor jeg håber på at få afsat en masse tang, plus gi en masse køkkenfolk et nyt værktøj i køkkenet og en masse sultne mennesker en ny smags oplevelse.

Derefter kørte jeg ud på mit tang HUT,, hvor der lynede vildt så sad lige den første time i bilen. Da jeg endelig kom i vandet var det igen en  himmelsk oplevelse ,, jeg har det helt ærlig som en havfrue i vandet når jeg står der i waders og tang op over begge øre.

Efter tre timer kørte jeg tilbage til Sjælland, ind på NOMA . med tang.  Det sjove er så de tilbød mig middag,, crazy nok (også deres egne ord) sagde pænt nej tak vil heller hjem til fam. Men da jeg kom hjem havde jeg lige glemt jeg ikke skulle hjem og slappe af,, skulle lige hænge tang op,, plus til klasse sommer afslutning i Viggo klasse. Efter klasse sommer hyggen, skulle der nusses om børn,, da de faldt til ro, stod den på hjemmeside hjælp fra Nils .

Det var da også en dag!!!

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *