Dietz Seaweed

Hvem køber Dansk tang ??

Hvem køber Dansk tang ??

Hvem køber Dansk tang ??

Mine kunder er mest kokke og helse folk. Kokke er vilde med tang fordi det er et nyt produkt de får i hænderne, det kan forskellige ting og kan bruges alle steder. Helse folk har som regel lyst til sunde ting, de har også tit læst en masse om hvor godt tang er for vores krop. Ud over det sælger jeg også tang til flere fiske folk, slagtere og enkelte gode super markeder.

Lige i dag har jeg en ordre på 200 poser, det er rigtig godt.

Som alm mindelig forbruger kan du købe tang her på min side, jeg har flere slags end der vises på shoppen.

man er også altid velkommen til at smide en sms og komme forbi efter tangen i Værløse .20976381.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *