Dietz Seaweed

Kan 2014 blive et lige så godt år som 2013 var for mig ?

Kan 2014 blive et lige så godt år som 2013 var for mig ?

Kan 2014 blive helt det samme, som 2013 var for mit firma? Jeg håber og forventer det.

2013 var bare mit tang år. Jeg  sagde farvel til det trygge faste og skønne liv på Lillestjernen, startede mit nye tang projekt op, det er gået rigtig godt, følger mig heldig og taknemmelig for det. Min familie og venner har lagt øre til meget tang snak, er også taknemmelig for det.

Jeg har i 2014 en del forskellige Tang workshop rundt omkring i landet, håber selvfølgelig der kommer mange flere. Jeg gerne sende en speciel hilsen til  nye folk omkring mig som er Agersø- Omø folket, Gemba- som er Jens og Claus, Thorkild ( min super gode tang ven), Susan fra Tang netværket, Max fra DTU,  Jens  jørgen Sloth fra DTU der laver mine analyser, Ole G Mouritsen, Søren Espersen, Leonardo og Michael Folmand.

Mit nye år startede med ferie syd på, varme, sol, drinks,familie, venner og ikke mindst alt alt for meget mad ( af den forkerte slags). Så nu er det i den grad tid til et sundere liv igen, i de ord ligger der mere motion, rul og sund kost- som mest af alt betyder TANG. Tang har nemlig en effekt at den mætter, den opbygger aminio syre, den slanke, den gir smag og energi. Så sidder i der ude og tænker, i det nye år skal der ske noget nyt med mig og min kost, kan tangen hjælpe jer. En workshop og nogen poser tang er i kørende.. Jeg sender dog også gerne gratis opskrifter med, hvis i bestiller 3 poser tang.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *