Dietz Seaweed

Nyt i min tang verden

Nyt i min tang verden

Her gik jeg  og troede jeg havde høstet Dansk tang nok til hele vinteren, men problemet er alt er udsolgt nu,, ikke særlig smart når man lige er startet op. Men så er det bare op på hesten og ude i waders, er oven i købet så heldig jeg har fået mig en skøn hjælper Vibeke  dog tager tørre processen tid nu.

Min skønne mand har i dag, lavet tørre rum her hjemme so kan bruges her og nu. Fra 1 juni har jeg lejet tørre plads i det største drivhus jeg har set i hele mit liv,, stedet hedder plante hotellet.

 

Jeg har været heldig og få mit tang ind i flere gode Super Best butikker, hos flere helsekost butikker  bla  Den gastronomiske købmand på Amager og Rawand more. Men mest er det  kokke der har købt tang (plus bestilt). Det passer jo rigtig fint da jeg jo også er i gang med et tang projekt hos Agro Tech, hvor jeg sammen med Per Mandrup skal være en del i Foodture Lab i Århus og få nye gastronimisk viden om tangens evner.

Pt er jeg dagligt i dialog om tang med Noma kitchens manager ,,så syret..

I fremtiden har jeg en del workshop i bla Værløse 26 okt ,  Juelsminde 11 okt, hos Vesthuset Vejlefjor 21 nov, Århushos Agro Tech 12 Århus.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *