Dietz Seaweed

#Tang! #Århus! #DOKK1! #Ålborg! #Hjørring! #Løkken!

#Tang! #Århus! #DOKK1! #Ålborg! #Hjørring! #Løkken!

#Dietzseaweed på tur.

I dag Onsdag #tangDemo #Århus, derefter arbejds tid på det mest fantastiske sted, hvor man tænker HER må jeg bo,,,,#DOKK1https://dokk1.dk Århus. Er du gal det er et fedt sted at arbejde. Elsker simpelhen den der rolige kulturhus/Biblioteks ånd…Folk hygger, smiler, snakker, læser, arbejder og nyder det..DOKK1  DOKK1  DOKK1

Mangler kun en ting her, senge for sådan nogen som mig der er død trætte og stod op kl 4.15.

Jaaaa jeg skal se min søster i aften, bliver så dejligt…

I morgen #Tangforedrag på #Scandic Hotel Ålborg,, Hvor jeg har forberedt lidt forskellige små tang #smagsprøver.

Fredag står på kunde besøg i det #Nordjyske, gi et lille mini #tangforedrag. Besøge et par nye butikker, der evt. skal sælge #tang.

Lørdag hjem igen til min dejlige familie.

Mandag kan blive en stor dag for #Dietzseaweed. Der kommer til at ske  noget nyt og stort, noget  jeg på ingen måde kan løfte alene. Det er mulighedernes land!!

Sidst men på ingen måde mindst, jeg har fået skønne Helle fra #Hjørring ansat,, det er jeg simpelhen så glad for. Vi har samme energi(ahhh ok hun har sgu mere energi end mig), vi kunner begge fra Hjørring og har  en ekstrem kærlighed til byen… Det kan kun blive godt. Vil i hilse på Helle kom forbi firmaet en dag, der er kaffe på kanden og snaps på hylderne…

Vi vil begge glæde os til at tage imod jer…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *