Dietz Seaweed

Tang bog. TANG-ET HAV AF MAD.

Tang bog. TANG-ET HAV AF MAD.

Om forfatterne:
Anita Dietz (th.) er indehaver af Dietz Seaweed, som producerer tang til både butikker og restauranter. Hun afholder desuden en række madlavningskurser. Liselotte Kira Andersen (tv.) er kok og arbejder for Cheval Blanch.

Tang er ligesom ingefær en såkaldt super food og har nogle fantastiske egenskaber. Ikke alene er den rig på vitaminer og mineraler, den er også en rigtig god smagsgiver og kan tilføre maden både salt, sødme og umami. Og så er det en af de råvarer, man selv kan samle i naturen.

Kokken og kogebogsforfatteren Mikkel Karstad spår, at tang bliver den næste store madtrend, og du kan bruge tang i stort set alle dine måltider.

* I denne bog får du 45 opskrifter, der hjælper dig i gang med at tilberede mad med tang.

* I bogen finder du bl.a. et smagskort, så du nemt kan se, hvilke sorter, der giver hvilken smag, og hvilke retter, de forskellige sorter er særlig gode i.

* Og skulle du få lyst til selv at samle tang, er der også en oversigt over de danske, spiselige sorter, du kan finde i naturen og gode råd til, hvordan du behandler det

image002

One comments on “Tang bog. TANG-ET HAV AF MAD.
  1. Claus Madsen on said:

    Hejsa

    Jeg er meget interesseret i at anskaffe den her bog om tang. Af mange årsager men primært fordi jeg er så heldig at have et fritidshus på Samsø som angiveligt skulle være et af de bedste steder til tanghøst. Kan jeg købe den via denne hjemmesside? Eller vil i evt oplyse mig om nærmeste forhandler. Jeg bor i Aarhus C.

    Med venlig hilsen Claus Madsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *