Dietz Seaweed

Udrensning

Udrensning

Lidt andet en tang fra mig vil være dejligt!

Jeg har taget en beslutning om og udrense min egen krop, på min helt egen måde. Grunden til jeg vil gøre det er mange, men den største grund er jeg er ryg problemer som betyder smerter hver evig eneste dag, mere eller mindre. Der er bestemte ting som hjælper, træning, konstant god kost, søvn osv, ( skal også siges jeg fast går til fys), men det er også for at rense kropen helt og aldeles for affaldsstoffer.

Min udrensning går ud på jeg  i 7 dage køre grønne juicer, med grønsager, og der sniger sig et æble eller en pære ind en gang i mellem i juicen, ud over det indtager jeg grøn the og urte the og vand…. 7 dage….

Jeg startede første dag med en Body SDS behandling hos kasper Nørr Helkrop.nu, for at sætte ekstra gang i udrensning fra starten af.

1. dag gik fint.

2. dag vågnede jeg op med så slem hoved pine man tror det er løgn, jeg måtte få min mand til og tage ungerne, kunne umuligt stå op,, min krop ville have KAFFE,,den var så slem hele dagen, jeg skulle bare op have en hård arbejds dag for mig og et foredrag i Slagelse, plus et middags møde, hvor jeg kun drak urte the. ( MAN ER VEL SEJ)

3. dag vågnede frisk, meget lidt hoved pine, og vildt nok,,, ingen smerter i ryggen,, jeg tror næsten ikke selv på det.

Senere på ugen skal jeg i Inferrød sauna for første gang, der også udrenser kroppen.

Lørdag har jeg en brunch aftale,, som er blevet lavet til en the snakke aftale.

Når de første 7 dage er gået tager jeg en uge på kun grønsager og juicer.

Efter de 14 dage, køre jeg langsomt lidt kød, bønner, linser og lig ind, men eller holder 2 uger mere på 100 procent sund vogn.

Og ja spiser selvfølgelig stadig tang hverdag… hele perioden, da det både renser og hæver stofskiftet.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *