Dietz Seaweed

Udvikling hos mig.

Udvikling hos mig.

Jeg har ikke været aktiv på min hjemme side de sidste par uger, grunden er der sker  så meget, jeg har ikke været bevist om hvad jeg skal skrive og hvad jeg ikke skal skrive. Der sker så sindsyg meget omkring mig, heldigvis er der søde folk som bakker mig op. Jeg har så meget arbejde nu at min skønne mand og jeg har aflyst vores kæreste ferie til Paris vi skulle på i morgen, det gør så ondt i mig, men er bare nødvendigt.tud tud..

For 30 min siden afsluttede jeg Webinar med Caroline Bjørk,, meget spænende…hun har da også ben i næsten den kvinde. hun er fantastisk.

 

Pt sker der det:

– Er ved og flytte mit firma i nye lokaler, hvor jeg også får eget køkken til og afholde workshop.-Skal til Kina i 9 dage med 5 andre virksomheder, tang tur.
– Bruger  Væksthuset, hvor der sidder dygtige vejleder der hjælper mig.
-Arbejder på flere 2 dags workshop i samarbejde med Agro tech Århus.
– Nye under firma på en Ø i Danmark., og dermed nye tang produkter fra den.                             -Nye Godkendelser hos fødevare styrelsen.
– Nye stor kunder så som Inco, Ab cater, osv.
– Har brugt den sidste mdr konstant på at afvikle en på tang til 17500 mennesker  til 80 af Claus Meyers kantiner der snart har tang tema.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *