Dietz Seaweed

Videnkupon om Tang hos ArgoTech

Videnkupon om Tang hos ArgoTech

Jeg har været så heldig og få en videnkupon og dermed får en masse brugbar viden om tang.

Jeg kommer til og være en hel del sammen med Per Mandrup i FoodTure Lab i Århus.

Igår havde jeg mit første møde med Per, havde glædet mig helt vildt. Per er helt nede på jorden, skøn og lige til, ud over det var der god kemi. Må sige jeg er helt betaget af en mand der ved SÅ meget, om mad, sundhed, smag, lufte/dufte mm. Glæder mig helt uhyggeligt meget til og være på hans Legeplads hos AgroTech.

FoodTure Lab er bare køkkenet der har ALT…. som i ALT, halv delen af maskinerne aner jeg ikke en gang hvad er.

Så i løbet af det næste år kommer jeg til og få en masse ny viden, der især kan bruges i kokke verden om tangen,,, hvor heldig må man være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *